Sonya™ soothing gel moisturizer

kr. 231,00

En gel moisturizer med antiaging ingredienser

En beroligende fugtighedscreme, der ser ud som en lotion, men den gel-baserede formel smelter helt ind i huden. Fyldt med frodige, botaniske ingredienser absorberes denne gel-lotion fuldstændigt af huden. Uden at efterlade et spor – ud over en genfugtet og dagsfrisk hud.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

Til hvem?

Sonya™ soothing gel moisturizer er et perfekt valg for dig, som ikke bryder dig om tykke cremer. Produktet passer alle aldre og alle hudtyper – og er ekstra god for kombinationshud. Kombinationshud kan opleves som snart tør, snart fed og nogle gange hverken eller. Mange, som ikke føler, at de har nogen specifikke hudproblemer eller karakteriserer deres hud som ”normal”, har faktisk en kombinationshud.

En fugtgivende moisturizer med naturlige planteekstrakter

Sonya™ soothing gel moisturizer er fyldt til randen med moderne, botaniske ingredienser med fuldt fokus på at tage sig godt af din hud. Hovedingrediensen er naturligvis vores egen hudplejende, blødgørende og fugtighedsbevarende Aloe vera, der også bidrager til den herlige konsistens i produktet.

Blød, smidig og genfugtet hud

Flere end 10 naturlige planteekstrakter og olier bidrager til, at din hud føler sig i topform. F.eks. plejende æble, sød appelsin og granatæble, fugtighedsbevarende figner og frugtekstrakt fra hvide morbær, der virker antioxiderende. Beta-glucan fra maitake-svampe er tilsat i denne unikke formel for at pleje huden. Estere fra jojoba hjælper til at genfugte og berolige huden, samtidig med at glycerin bidrager med blødgørende og beskyttende egenskaber. Vi har også tilsat hudplejende C-vitamin og populære anti-aging-ingredienser som linolsyre, linolensyre og kollagen i hydrolyseret form, så cremen kan trænge ind i huden, hvor den har mest brug for det.

Din nye fugtcremefavorit?

Ud over det gode indhold er det konsistensen, der er den store styrke ved Sonya™ soothing gel moisturizer. Den gel-baserede formel smelter ind i huden uden at fedte overhovedet, samtidig med at den sikrer, at alle de gode ingredienser når frem, hvor de skal. Alt sammen for at give dig en herligt blød, frisk og genfugtet hud. Tillad os at præsentere din nye, daglige fugtighedscremefavorit!

Flere produkter i serien

I Sonya™ daily skincare system indgår også Sonya™ refreshing gel cleanser, Sonya™ refining gel mask og Sonya™ illuminating gel

Sonya™ soothing gel moisturizer fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Volume: 59 ml