Tilbud

Gode tilbud på Aloe Vera produkter

AloeVera Hudpleje

Forkæl dig selv eller en du holder af med disse skønne skincare produkter. Alle disse Forever produkt serier giver den bedste pleje til din hud. Du skal blot vælge din yndlings creme, selv om det kan være svært. Men husk du har altid 90 dage til at mærke om produktet virker for dig. Utilfreds og du får din betaling retur. 

Aloe_Vera_hudpleje

Forevers daily skincare system

Hudplejeserien Sonya er gelebaserede produkter, der er lette og behagelige at bruge. Du får en blød, glat og genfugtet hud, der føles dejlig lækker. En hudplejeserie specielt designet til den kombinerede huds skiftende behov. 

Infinite by Forever advanced skincare system: Det er et komplet hudplejesæt med fuld fokus på anti aging. Begge hudplejeserier kan bruges af mænd og kvinder i alle aldre. 

Der er masser af andre lækre hudpleje produkter i shoppen. Faktisk finder du alle Forevers Aloe Vera produkter, Træning & vægtkontrol produkter samt kosttilskud i sortimentet. Kig ind i shoppen og få inspiration til dit gave køb. Du kan både finde ideer til adventsgaver, julegaver og værtindegaver. Forslag til en værtindegave der glæder, kunne være en Aloe Body Lotion. Den holder meget længere end en buket blomster. Jeg er selv vild med den. 

Aloe Vera produkter fra Forever Living

Forever Living Forhandler med gode tilbud på Aloe Vera produkter.

Har du brug for råd og vejledning til f.eks. F.I.T C9 eller DX4? Det er Forevers smarte programmer, der kan hjælpe dig til at kontrollere din vægt og skabe en lidt sundere livsstil! Du er altid meget velkommen til at kontakte mig. Ring eller sms så får du et rabat link tilsendt.

Træffes på mobil 25613230.

Venlig hilsen  

Pia Truelsen ( Fysioterapeut )

Forever Business Owner ( FBO ). Just use the link above ( køb nu ) it will direct you to my webshop at Forever Living.

Aloe Vera forhandler i Århus og Malling. Med Forever Living webshop med hurtig levering til hele DK.

 

 

Få gratis information og rådgivning

Kontakt mig og få mere info og vejledning omkring Aloe Vera hudpleje produkterne.