FIT C9 programmet

Sundere livsstil med  C9 programmet 

C9 står for Change 9 og er en del af Forever F.I.T. livstilsprogram. Det hjælper dig på 9 dage, til at kickstarte en lidt sundere livstil, hvor du nemmere kan styre din vægt. Ønsker du en livsstils forandring, men har brug for lidt support har du her muligheden.

Du får: Hjælp via opskrifter  til at omlægge din kost

Forslag til at komme igang med let træning & motion

Hjælp til at undgå fald grubber undervejs

Et komplet program  inklusiv kosttilskud der støtter din nye livsstil

Det er et program som er let at følge og med C9 tager du de første skridt til at etablere gode livsvaner, der hjælper dig til at kunne styre din vægt.

C9 – Change 9 Pakken indeholder: 

Hæfte med program, opskrifter.

Shaker til drikkelse & målebånd.

Forever Ultra Vanilla eller chokolade 1 x 15 portioner: Som er et sundt vitaminrigt  kosterstatning eller tilskud. ( Hvis man træner hårdt 😉  )

Forever Therm  tbl.: Giver energi og hjælper til at holde energiomsætningen oppe.

Forever Fiber til en måneds forbrug: Giver en sund fordøjelse og holder maven igang.

Forever Aloe Vera Gel 1 x 2 l  : Aloe Vera drik med C vitamin. Et kosttilskud der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. 99,7 % ren aloe Vera gel uden sukker, sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler. C-vitamin bidrager til at få det bedre fysisk og mentalt. Har indvirkning på energistofskiftet & nervesystem, blodomløb, hud og knogler blot for at nævne nogle få områder. Aloe Vera drik er en sund start på dagen der understøtter dit immunforsvar.

Forever Living forhandler i Århus

Da jeg som fysioterapeut også er selvstændig forhandler ved Forever Living, er du meget velkommen til at kontakte mig for yderligere info, vejledning eller køb på 25613230 eller se aloevera4bodymind.myforever.cc

Som selvstændig forhandler for Forever sælger jeg produkter til : Hudpleje, kosttilskud & ernæring samt træning & vægt kontrol. Du får  90 dages returret på alle købte, åbnede og brugte produkter. Jeg giver dine penge retur med et smil.  Bedre service fås vist ikke.

Coaching

Så er det idag du tager det første skridt?  Du har intet at tabe! 😉 Har du brug for råd og vejledning i dit C9  forløb, er du velkommen til at kontakte mig. Det er med i servicen!

NADA akupunktur i Århus

Oplever du stor sukker trang / afhængighed er NADA behandling et fint supplement der bringer kroppen i bedre balance.  Nada er en holistisk behandling, der virker fysisk, psykisk og mentalt restituerende. Jeg tilbyder NADA som et supplement i min terapi.