smoothing exfoliator

kr. 163,00

Effektiv og skånsom til ansigtet.

Smoothing exfoliator hjælper huden med at fjerne døde hudceller og give et friskere look. Den renser, plejer og blødgør nænsomt. Giver huden en glattere og renere udstråling. Bruges af både mænd og kvinder.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

Til hvem?

Dette er et produkt til alle, der på en let måde ønsker at give sin hud nyt liv. Her kombineres kemisk eksfolierende ingredienser med andre, der eksfolierer manuelt – hvilket giver et effektivt produkt, der passer til alle hudtyper.

Eksfoliér mere

Huden producerer nye celler hver dag og afstøder samtidig millioner af døde celler. Denne proces bliver langsommere og langsommere, jo ældre vi bliver, og det kan resultere i en hud, der er tør, grå og mat på overfladen. Smoothing exfoliator renser ikke bare huden og efterlader den ren og frisk – den modvirker også tilstoppede porer, fugter og plejer. Det bevirker, at serum og ansigtscreme lettere kan trænge ind i huden og virke mere effektivt.

Nøje udvalgte ingredienser

Ingredienserne i smoothing exfoliator er effektive, men samtidig skånsomme for den sarte ansigtshud. Vores Aloe vera er hovedingrediens. Præcis som druesaftekstrakt og citron er den hudplejende, men også fugtbevarende, blødgørende og giver en dejlig, svalende fornemmelse mod huden.

Kemisk og manuel eksfoliering i Forevers exfoliator

Papain er et enzym, der er udvundet af papaya, og bromelain et enzym, udvundet af ananas. Det er hudplejende og blide, kemiske eksfoliatorer, der nænsomt opløser gamle hudceller på overfladen. Natriumlaktat, saltet af mælkesyre, der findes naturligt i huden, har en høj vandbindingsevne, hvilket betyder, at den er fugtbindende og samtidig også eksfolierende. Runde jojobaperler og bambuspulver giver desuden en blid, manuel eksfoliering, der virker på overfalden.

En vindende kombination

Decylglucosid og de glycinbaserede ingredienser er hudplejende, men også overfladeaktive, rensende stoffer, der opløser snavs og fedt uden at irritere eller udtørre huden. Glycerin virker både fugtbevarende og beskyttende. Med denne ingrediensliste kan vi love, at smoothing exfoliator skånsomt eksfolierer, renser, fugter og plejer alle hudtyper. Resultatet er en hud med en mere jævn farve og struktur – og en helt ny glød.

smoothing exfoliator fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

 

Flere produkter i serien

Vores avancerede hudplejeserie omfatter også: awakening eye cream, balancing toner, og protecting day lotion SPF 20. Passer også perfekt sammen med produkterne fra serien infinite by Forever™.

Volume: 60 ml