infinite by Forever™ restoring crème

kr. 518,00

En skøn anti aging creme. Indeholder hele 15 skønne hudplejende ingredienser i en formel, som din hud vil elske. Det bedste til dig og din hud. Udjævner hudtonen & teksturen, blødgør & genfugter.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

En ansigtscreme ud over det sædvanlige

Et kraftfuldt element i vores anti-aging-serie, der er spækket med over 15 hudplejende stoffer. På trods af alle ingredienserne føles restoring crème let og glat på huden og absorberes hurtigt uden at føles det mindste fedtet.

Til hvem?

Dette er en creme, som egner sig til alle, uanset hudtype.  Vi har alle forskellige forudsætninger, men for tidlig aldring af huden skyldes i høj grad vores livsstil. Huden har behov for al den hjælp, den kan få, for at holde sig frisk i længden. Her er restoring crème et fantastisk værktøj.

Det bedste fra naturens spisekammer

Naturligvis spiller vores Aloe vera hovedrollen med sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Men restoring crème indeholder også andre kraftfulde botaniske ingredienser. Som eksempel kan nævnes Centipeda cunninghamii, der fremmer de mange hudplejende egenskaber i hovedingrediensen Aloe vera. Indeholder også jojoba, der både plejer, blødgør, genfugter og beroliger huden.

Plejer og blødgør

Faktum er, at restoring crème indeholder over 15 hudplejende stoffer. Af dem kan vi nævne C- og E-vitamin samt den populære anti-aging-ingrediens betaglucan. B3-vitamin medvirker til at udjævne hudfarve og tekstur, hvilket bidrager til en ungdommelig fornemmelse. Og ingredienser som squalan, glycolipider, linolensyre og linolsyre har vigtige, blødgørende egenskaber, der bevirker, at restoring crème er let at stryge på huden.

Styrker og beskytter

Denne fugtgivende creme indeholder også fugtbindende og hudplejende ingredienser, baseret på sukkerstoffet xylitol. Tilføj derpå opstrammende granatæble og styrkende og beskyttende hvid te.

Et uundværligt element i din daglige hudplejerutine

Alle disse gode ingredienser er samlet i en creme med en dejlig let og glat konsistens. At restoring crème absorberes hurtigt af huden uden at føles det mindste fedtet, er et ekstra plus. Den efterlader bare en frisk og let duft. Cremen er velegnet til alle hudtyper. Betragt den som prikken over i’et i din daglige anti-aging-rutine.

infinite by Forever™ restoring crème fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

 

Flere produkter i serien

Infinite by Forever™ indeholder også hydrating cleanser, collagen complex og firming serum. Passer også perfekt sammen med vores andre avancerede hudplejeprodukter.

Volume: 48,2 g