Sonya™ daily skincare system

kr. 764,00

 

Gel-baseret hudpleje serie der giver resultater

Sonya™ daily skincare system er udviklet særligt til kombinationshudens afvekslende behov. Produkterne indeholder en høj koncentration af Aloe vera og andre hudplejende botaniske ingredienser. Altid i en herligt forfriskende, gel-baseret formel. Sammen hjælper de til at forbedre hudens udseende og gør den blød, smidig og genfugtet.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

Til hvem?

Sonya™ daily skincare system passer til alle aldre og alle hudtyper. Er ekstra god for kombinationshud. Kombinationshud kan opleves som snart tør, snart fed. Mange, som ikke føler, at de har nogen specifikke hudproblemer eller karakteriserer deres hud som ”normal”, har faktisk en kombinationshud.

Sådan fungerer det

I Sonya™ daily skincare system mødes natur og videnskab i en revolutionerende gel-baseret teknologi. Fedter ikke – beroligende fugtighedscreme, der smelter perfekt ind i huden. Den lette, behagelige formel efterlader din hud med en opfriskende, blød og genfugtet hud.

Tips! Kombiner Forever Livings ansigtspleje produkter efter dine behov.

Hvis din hud har særlige behov. Kan du med fordel kombinere produkterne i Sonya™ daily skincare system med vores øvrige hudplejeprodukter. Find dine favoritter.

Sonya daily skincare sættet indeholder:

  • Sonya™ refreshing gel cleanser 118 ml
  • Sonya™ illuminating gel 28,3 g
  • Sonya™ refining gel mask 59 ml
  • Sonya™ soothing gel moisturizer 59 ml

Sonya™ refreshing gel cleanser

Opfriskende og plejende rensegel

Sig goddag til den nye generation af ansigtsrens! Sonya™ refreshing gel cleanser har en blødt skummende formel. Den giver en forfriskende følelse, samtidig med at den rengør varsomt og effektivt. Udtørre ikke din hud.

Sonya™ illuminating gel

Giv din hud en naturlig glød

Yngre hud har en naturlig glød. Ved hjælp af indkapslede peptider og spændende botaniske ingredienser, hjælper Sonya™ illuminating gel,til at gendanne hudens naturlige udstråling.

Sonya™ refining gel mask

Til en sand skønhedssøvn

Mens du sover gør Sonya™ refining gel mask sin hudplejende virkning. Denne gelemaske understøtter huden, ved at afbalancere hudfedt og tilføre maser af fugt. Vågn op til en  blødere hud med et klarere, friskere udseende.

Sonya™ soothing gel moisturizer

En fugtbombe med en unik bæreevne

Beroligende fugtighedscreme, der ser ud som en lotion, men den gel-baserede formel smelter helt ind i huden. Fyldt med frodige, botaniske ingredienser. Absorberes fuldstændigt af huden uden at efterlade et spor – ud over en genfugtet og dagsfrisk hud.

Sonya™ refreshing gel cleanser, Sonya™ illuminating gel, Sonya™ refining gel mask og Sonya™ soothing gel moisturizer fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

 

Læs mere om produkterne i serien på det pågældende produktblad.