Sonya™ refining gel mask

kr. 210,00

En Gel mask til natten

Nemmere bliver det ikke at give din ansigtshud lidt wellness. Du sover mens gel maskens botaniske ingredienser gør deres virkning.

  • En svalende gele mask ,der hurtigt absorberes af huden
  • Udjævner hudtonen, regulerer talg produktion og fugter i dybden
  • Efterlader huden klar &  blød med et friskere look

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

 

Refining Gel Mask er til hvem?

Eftersom dette produkt arbejder, når du sover, er det et udmærket valg for dig, som ikke ønsker at bruge en masse tid på hudpleje. Hurtig og nem at påsmøre i ansigtet. Sonya™ refining gel mask er egnet til alle aldre og alle hudtyper. Vi er flest der har blandet hud. D. v. s. kombinationshud der opleves som snart tør, snart fed og nogle gange hverken eller.

 Ægte skønhedssøvn med refining gel mask

At god søvn er vigtigt for en frisk hud, er et velkendt faktum. Men Sonya™ refining gel mask hjælper dig, til virkeligt at udnytte din skønhedssøvn maksimalt. Denne herligt afkølende gel er fyldt med en masse udvalgte botaniske ingredienser. Her finder man bl.a. blødgørende gulerodsfrøolie og sojaolie, styrkende basilikumolie og olie fra den indiske urt davana. Inden for aromaterapien menes den at have en beroligende, afslappende funktion.

Med Aloe vera i hovedrollen

Når denne afkølende gel absorberes af huden, mærker du effekten af hovedrolleindehaveren: vores egen hudplejende, blødgørende og fugtighedsbevarende Aloe vera. Hudplejende æble og rødkløver, der desuden har en opstrammende effekt, indgår også. Ekstrakt fra Sasa quelpaertensis, en koreansk dværgbambus, plejer din hud, og lakridsrod bidrager med udglattende, beroligende og lysnende egenskaber, der alle bidrager til en sund glød.

Nemmere bliver det ikke

Med produkter, der forenkler din hudplejerutine, bliver det så meget nemmere at få den til at fungere. Ved blot at bruge Sonya™ refining gel mask i stedet for Sonya™ soothing gel moisturizer ved sengetid, 2-3 gange om ugen , vil du vågne op med en strålende, balanceret hud, som desuden opleves mere ungdommelig.

Sonya™ refining gel mask fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

 

Flere produkter i serien

I Sonya™ daily skincare system indgår også Sonya™ refreshing gel cleanser, Sonya™ illuminating gel og Sonya™ soothing gel moisturizer

Volume: 59 ml