Sonya™ illuminating gel

kr. 199,00

Giv din hud en naturlig glød med illuminating gel

Yngre hud har en naturlig glød, et naturligt lys. Spændende botaniske ingredienser og indkapslede peptider hjælper Sonya™ illuminating gel, til at gendanne hudens naturlige udstråling og forbedre dens udseende. Lakridsrod og alger er med til at udjævne hudtonen og lysne alderspletter. Mindsker indtrykket af store porer.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

Til hvem?

Sonya™ illuminating gel er til alle, der gerne vil have lidt mere glød i tilværelsen, og hvem vil ikke gerne det? Produktet passer alle aldre og alle hudtyper – og er ekstra god for kombinationshud. Kombinationshud kan opleves som snart tør, snart fed og nogle gange hverken eller. Mange, som ikke føler, at de har nogen specifikke hudproblemer eller karakteriserer deres hud som ”normal”, har faktisk en kombinationshud.

En almindelig dag for dig – en udfordring for din hud

Hver dag udsættes vores hud for lidt af hvert. Det kan handle om stress, luftforurening, sol, vind eller kulde – faktorer, der kan have en negativ påvirkning af vores hud. Det er måske ikke så mærkeligt, hvis hudens naturlige glød aftager lidt med tiden? Det er her, Sonya™ illuminating gel kommer ind i billedet.

Gendan hudens naturlige udstråling med illuminating gel

Hovedingrediensen i Sonya™ illuminating gel er vores egen hudplejende, blødgørende og fugtighedsbevarende Aloe vera. Her får den god hjælp fra både hudplejende og lysnende peptider samt kraftfulde botaniske ingredienser. Til sammen danner de en behagelig gel, som absorberes hurtigt af huden uden at fedte. Slutresultatet bliver en blød og glat hud – med en mere jævn hudfarve og en strålende, sund glød.

Med kraftfulde ingredienser

I Sonya™ illuminating gel finder man en masse hudplejende ingredienser fra naturens spisekammer, f.eks. jujubær, trådbladet malurt og de mikroskopiske kalkflagellater Dicrateria rotunda og Ruttnera lamellosa. Her er der også lakridsrod, der blandt andet virker udglattende, lysnende og blødgørende. Pragtskjolddrager bidrager med fugtighedsbevarende, opstrammende og beroligende egenskaber, og hvid morbær virker både lysnende og hudplejende. Slutresultatet? En hud, der opleves mere jævn, og hvor store porer og alderspletter er mindre synlige. Og en unik, naturlig glød.

Sonya™ illuminating gel fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

 

Flere produkter i serien

I Sonya™ daily skincare system indgår også Sonya™ refreshing gel cleanser, Sonya™ refining gel mask og Sonya™ soothing gel moisturizer.

Volume: 28,3 g