hydrating serum

kr. 314,00

Fugtgivende hudpleje på et nyt niveau

Brug Forevers hydrating serum i din daglige hudplejerutine og mærk hvordan huden føles fugtet, smidig og silkeglat. Fire typer hyaluronsyre samarbejder om både at fugte hudens overflade og bevare fugten indefra. Til mænd og kvinder der ønsker den bedste pleje til deres hud.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

Til hvem?

Al hud har brug for fugt for at bevare sin glød og spændstighed. Ved at bruge hydrating serum hver dag mangedobler du effekten af din normale fugtighedscreme. Du giver din hud en virkelig mindeværdig oplevelse.

 

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og kan binde meget vand, op til 1.000 gange sin egen vægt. På trods af navnet er det ikke en syre, men en slags sukker, kaldet glycosaminglucan.

Når hyaluronsyre binder vandet i kroppen, dannes et geléagtigt stof, der blandt andet fungerer som et fugtgivende smøremiddel og stødabsorberende fyldmateriale mellem hudens elastiske fibre, kollagen og elastin.

Hydrating serum indeholder hele fire typer hyaluronsyre.

Sådan fungerer det:

  1. Sodium Hyaluronate Crosspolymer Danner en barriere på huden, der bevarer fugten indefra og beskytter mod forurening. Molekylerne er kemisk forbundet, så de danner et net med en fantastisk vandbindingskapacitet, op til fem gange højere end normal hyaluronsyre. Nettet lægger sig på huden og forsyner den kontinuerligt med fugt.
  2. Sodium Hyaluronate Bevarer fugten på hudens overflade, mens den samtidig beskytter og blødgør.
  3. Sodium Acetylated Hyaluronate Lægger sig som et fugtgivende beskyttelseslag på overhuden. Et molekyle, der binder meget vand samtidig med, at det effektivt reducerer fordampningen indefra. Ud over at hjælpe med at bevare fugten i huden længe, hjælper det også mod ujævnheder.
  4. Hydrolyzed Sodium Hyaluronate Her har vi familiens mindste, et mini-molekyle, der går i dybden. Ekstremt lavmolekylært hyaluronat, der hurtigt optages i hudens overfladelag, fugter og gendanner huden indefra.

 

Gennemtestede ingredienser

Foruden disse fire fantastiske fugtgivere indeholder hydrating serum en lang række udvalgte ingredienser, der sammen understøtter og fugter huden. Snebævresvamp binder fugt og hjælper med at bekæmpe ydre miljøpåvirkninger. Den har været anvendt i asiatisk hudpleje i tusinder af år. Ekstrakt fra mimose og hvid te indeholder naturlige antioxidanter, der kan bekæmpe frie radikaler. Tamarind hjælper med at forbedre tilførslen af fugt, fremme en bedre hudelasticitet og jævnhed og reducere forekomsten af ru hud. Og så indeholder hydrating serum naturligvis også vores fineste Aloe vera som kronen på værket.

 

Absorberes hurtigt

For at serummet skal være let at påføre og hurtigt absorberes af huden, indeholder det blandt andet fedtsyre fra kokosnød. Sammen med sheasmør bevirker det, at hydrating serum hurtigt absorberes af huden og efterlader den silkeglat og med en fantastisk glød. Uden at det føles klistret eller fedtet.

 

 

hydrating serum fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®. 

 

Flere produkter i serien
Vores avancerede hudplejeserie omfatter desuden: smoothing exfoliator, awakening eye cream, balancing toner, protecting day lotion, aloe activator og aloe bio-cellulose mask. Passer også perfekt sammen med produkterne fra serien infinite by Forever.

Volume: 50 ml