Sonya™ refreshing gel cleanser

kr. 210,00

Opfriskende og plejende rensegel

En ny generation af ansigtsrens! Sonya™ refreshing gel cleanser har en blød skummende formel. Den giver en forfriskende følelse samtidig med, at den rengør varsomt og effektivt,  uden at udtørre din hud.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

Til hvem?

En god rensning er nødvendigt for enhver velfungerende hudplejerutine. Sonya™ refreshing gel cleanser er egnet til alle aldre og alle hudtyper – og ekstra god for kombinationshud. Kombinationshud kan opleves som snart tør, snart fed og nogle gange hverken eller. Mange, som ikke føler, at de har nogen specifikke hudproblemer eller karakteriserer deres hud som ”normal”, har faktisk en kombinationshud.

Basis i din hudplejerutine

Afrensning morgen og aften lægger grunden til en frisk hud. Det er ekstra vigtigt om aftenen, hvor du fjerner alle de påvirkninger, huden har fået i løbet af dagen: sminke, forurening og de affaldsprodukter, huden udskiller, når vi sveder. En afrenset hud er også en forudsætning for at få den bedste effekt af din dag- og natcreme.

Ren, opfriskende og glat – uden stramhed

Mange andre renseprodukter gør ganske vist huden ren, men de kan også få din hud til at føles tør, stram og ubehagelig efter brug. Du vil hurtigt kunne mærke, at Sonya™ refreshing gel cleanser er noget helt andet. Vores egen Aloe vera udgør med sine hudplejende, fugtighedsbevarende og blødgørende egenskaber basen i denne forfriskende rensegel, der gør din hud ren og glat uden at udtørre den.

Naturligt rensende gel

Sonya™ refreshing gel cleanser indeholder en række rengørende stoffer, der også plejer din hud, f.eks. kokosnød og brudeslør, men også to nye bekendtskaber. Acacia concinna er en asiatisk akacieart med en lang tradition for mild, pH-balanceret afrensning, blandt andet i form af hårvaskpulveret shikakai. Balanites aegyptiaca har sin oprindelse i Afrika og Mellemøsten og kaldes blandt andet for slavedadel, men det engelske soap berry er måske et mere passende navn for denne frugt, der indeholder naturligt skummende saponiner.

Plejer din hud godt

Men Sonya™ refreshing gel cleanser indeholder også rigeligt med hudplejende og blødgørende stoffer, f.eks. olie fra baobabfrø, der er en populær skønhedsingrediens. Baobabtræet går også under navet abebrødstræ og vokser på den afrikanske savanne. Et baobabtræ kan blive over 500 år gammelt og kaldes for livets træ af lokalbefolkningen. Her finder man også hudplejende aminosyrer fra kokos og æble og caprylylglykol, der hjælper huden med at bevare sin fugtighed. Sonya™ refreshing gel cleanser er desuden beriget med antioxidanten hydroxyacetophenone og hudplejende C-vitamin.

Sonya™ refreshing gel cleanser fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

 

Flere produkter i serien

I Sonya™ daily skincare system indgår også Sonya™ illuminating gel, Sonya™ refining gel mask og Sonya™ soothing gel moisturizer

Volume: 118 ml