Forever Aloe Mango

kr. 292,00

Aloe vera-drik med C-vitamin og tropisk smag af mango

En sommerlig udgave af vores populære Aloe Vera-drik med smag af tropisk mango. Ligesom originalen består Forever Aloe Mango af den fineste inder gelé fra håndhøstet Aloe Vera af højeste kvalitet. Og præcis som vores øvrige Aloe Vera-drikke indeholder Forever Aloe Mango C-vitamin og kommer i en miljøvenlig karton.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Beskrivelse

Aloe vera drikken Forever Aloe Mango er til hvem?

Forever Aloe Mango er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Den er ekstra god til dig, der gerne vil holde dig sund og rask, idet vores Aloe Vera-drikke indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immun systemets normale funktion. Hvad angår Aloe Vera, har den været anvendt af mennesker over hele verden siden tidernes morgen. Måske har du tidligere prøvet et hudplejeprodukt med Aloe Vera og er nysgerrig omkring Aloe Vera som kosttilskud? Så er du i godt selskab. Forever Aloe Mango er en sommerlig nyhed, der allerede er populær verden over.

Solmoden Aloe Vera fra frugtbare jorde

Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor dyrkes vores Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, med vekselbrug på frugtbare jorde i et klima med over 2000 solskinstimer om året. Når Aloe Veraen har nået den perfekte størrelse, høstes den manuelt. Vi anvender kun den fineste inder gelé, der stabiliseres for derefter at blive til Forever Aloe Mango. For at garantere et sikkert produkt af højeste kvalitet gennemgår vores Aloe Vera en masse omhyggelige kontroller undervejs fra ingrediens til færdigt produkt. Vores Aloe Vera er endda certificeret af International Aloe Science Council (IASC), hvilket beviser, at den er i en klasse for sig selv.

 

Til en sund krop 

Forever Aloe Mango indeholder C-vitamin, et vigtigt vitamin, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Eksempelvis bidrager C-vitamin til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, men også til at reducere træthed og udmattelse samt til immun systemets normale funktion. Immun systemet kaldes også immunforsvaret og er kroppens egen beskyttelse mod infektioner. C-vitamin bidrager også til et normalt energistofskifte.

Lækker mango

Det er let at forstå, hvorfor mango kaldes for ”Frugternes konge”. Den er god til at pifte både desserter, salater og middagsretter op. Mango er både syrlig og sød. Den har en meget karakteristisk eftersmag, så det er ikke sikkert, det er kærlighed ved første bid. Men giv ikke op, for mangosmagen er noget, du kan lære at elske, og det er det hele værd.

Til blodomløb, hud og knogler

Kollagen er et vigtigt protein i kroppen. Kroppen danner selv kollagen, men produktionen aftager, jo ældre vi bliver. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler, hud, tandkød og tænder samt for normalt fungerende blodkar. C-vitamin øger også kroppens optagelse af jern, hvilket igen er vigtigt for blodomløbet, idet mineralet jern både har betydning for bloddannelsen og normal ilttransport i kroppen.

Allerstørste omhu hele vejen

Til Forever Aloe Mango anvender vi kun den fineste indergelé af vores egen Aloe vera, der gennemgår adskillige tests og analyser, så du altid kan stole på sikkerheden ved produktet. Drikken får naturlig sødme fra mangopuré og indeholder hverken konserveringsmidler eller farvestoffer. Af hensyn til miljøet er den pakket i genanvendelig Tetra Pak-emballage, hvis materiale og form også gør, at der bruges færre ressourcer ved transport. Du kan derfor være sikker på, at vores Aloe Vera-drikke er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra plante til det færdige produkt.

Volume: 1000 ml