Forevers DX4 Body balancing system

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Beskrivelse

En frisk start til krop og sind med Forevers DX4

DX4 er et 4-dagsprogram med fokus på balance i krop og sind samt velvære på et dybere plan. Programmet er udviklet for at inspirere dig til at rydde ud i de dårlige vaner og negative tanker med en bevidst, nærværende og gennemtænkt tilgang til kosttilskud og livsstilsmål. Du får hjælp til at sætte personlige mål og finde veje til både at nå og fastholde dem.

Foruden kostvejledning og alle de kosttilskud, du har brug for i løbet af de 4 dage, indeholder programmet også mindfulness-aktiviteter og støtter dig på vejen til forbedret fysisk styrke*, mentalt overskud**, følelsesmæssig intelligens, åndelig oplysning og sunde sociale interaktioner.

*Forever Plant Protein har et højt proteinindhold, der bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse.

**At opretholde en sund væskebalance bidrager til vedligeholdelse af fysisk og kognitiv funktion.

Forever Livings Kosttilskud Box DX4  er en hjælp til hvem?

Til dig, der ønsker at opleve sundhed og velvære på et dybere plan. Hver dag i DX4-programmet har fokus på ét emne: Beslut dig, Definér, Opdag og Vær dedikeret. I løbet af disse fire dage bliver du guidet mod et stærkere samspil mellem krop og sind for at opnå et generelt bedre helbred.

Ved at gennemføre denne kickstart hvert kvartal vil du kunne få en bedre balance i kroppen og udvikle et sundere mindset.

 

Du får:

  • Vejledning og mindfulness-øvelser til at styrke samspillet mellem krop og sind
  • 6 helt nye kosttilskud, specialudviklet til DX4
  • Vores Forever Aloe Vera Gel af høj kvalitet
  • En perle som symbol på dit engagement i din egen sundhed

 

DX4 indeholder:

12 stk. Forever Therm Plus, 8 stk. Forever DuoPure, 4 stk. Forever Multi Fizz, 4 portioner Forever LemonBlast, 32 stk. Forever Sensatiable, 1 pakke Forever Plant Protein, 4 x 330 ml Forever Aloe Vera Gel.

 

Forever Therm Plus

Til et sundt energiniveau

Et kraftfuldt kosttilskud med grøn te, guarana, grøn kaffe og safranpulver. Indeholder B12- og C-vitamin samt niacin og pantothensyre.

 

Forever DuoPure

Bidrager til et normalt stofskifte

Indeholder blandt andet cholin, der bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion, og B6-vitamin, der bidrager til en normal omsætning af protein og glycogen.

 

Forever Multi Fizz

Opfriskende brusetablet med smag af vandmelon

Hjælper dig til at holde væske indtaget oppe ved at give et boblende smagsboost til dit vand. Indeholder også C-, B- og E-vitamin.

 

Forever LemonBlast

Botaniske ingredienser i praktiske portionspakninger

Blandes med vand til en syrlig, let krydret drik, der kan nydes varm eller kold. Indeholder magnesium, der bidrager til elektrolytbalancen og til en normal psykologisk funktion.

 

Forever Sensatiable

Modstå fristelser

Tyggetablet med glucomannan. Din bedste ven, når sulten melder sig.

 

Forever Plant Protein

Indeholder hele 17 gram protein pr. portion

Komplet vegansk formel, der er både mælke- og sojafri. Ærte- og græskarprotein bidrager til at vedligeholde muskelmasse.

 

Forever Aloe Vera Gel

Aloe vera-drik med C-vitamin

Består af den fineste inder gelé fra Aloe Vera af højeste kvalitet. Indeholder også C-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt til immun systemets normale funktion.