Forever Bee Pollen™

kr. 179,00

Et kosttilskud af højeste kvalitet. Indeholder desuden honning og bidronningegele. Nem at doserer i tablet form. Gå foråret i møde. Start med lille dosis ( 1/4 tablet ) for at udelukke en allergisk reaktion. Specielt hvis du er pollenallergiker.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Beskrivelse

Et kosttilskud fra bierne til dig

Forever Bee Pollen™ indeholder pollen fra vilde blomster. Pollen, der indsamles af flittige bier for at blive til et populært kosttilskud i smart tabletform til dig.

Til hvem?

Det er et produkt til alle, der er nysgerrige efter at prøve noget nyt fra bikuben. Forever Bee Pollen™ er særlig populært blandt dem, der lever et aktivt liv, men er velegnet til de allerfleste.

Hvad er pollen?

Pollen er den melede substans i pistillen, planten bruger til formering. Når bierne er ude at samle honning fra blomsterne, tager de også pollen med. Pollen samler sig i lommer på biernes ben, og når bien kommer tilbage til sin bikube, kan man med det rette udstyr skrabe pollen af – naturligvis uden at skade hverken bien eller bikuben.

Vigtigt for bierne

Bierne indsamler pollen, fordi det er en vigtig del af deres føde. Pollen har mindst lige så stor betydning for bisamfundet som den nektar, bierne samler og forvandler til honning. Det er nemlig nødvendigt som proteinkilde til opfostring af larverne. Det anslås, at et bisamfund bruger 30-40 kg pollen i løbet af en sæson.

Populært blandt mennesker

Vi mennesker har sat pris på bi pollen i tusinder af år – det påstås endda, at den gamle, lærde græker Hippokrates benyttede netop denne ingrediens. I dag er det enklere end nogensinde at prøve. Forever Bee Pollen™ giver dig pollen fra mange forskellige vilde blomster i smart tabletform. Tabletterne indeholder også honning og bidronningegelé. Vi anvender kun den fineste råvare, og du kan være sikker på, at Forever Bee Pollen™ er behandlet med allerstørste omhu, hele vejen fra bikuben til det færdige produkt.

Volume: 100 tabletter