Forever Bee Propolis™

kr. 375,00

Et kosttilskud af højeste kvalitet. Propolis er ikke en ny sundhedsdille. Man kan nemlig læse sig til, at de gamle grækere også gjorde brug af propolis. Her har du chancen for at afprøve Forever Bee propolis i optil 90 dage. Utilfreds og du får dine penge retur.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Beskrivelse

Direkte fra bikuben til dig

Populært kosttilskud med propolis – et vaskeægte bi produkt. Produceret af bien og værdsat af mennesket lige siden oldtiden.

Til hvem?

Forever Bee Propolis™ er velegnet til alle, der er nysgerrige efter at prøve et moderne kosttilskud med gamle traditioner. Mange kender propolis som en populær plejende ingrediens i hudplejeprodukter – her får man chancen for også at prøve propolis som kosttilskud.

Hvad er propolis?

Propolis er et stof, bierne bruger til at beskytte bikuben mod urenheder. Det har været kendt allerede af de gamle grækere, og det siges at være derfra navnet stammer: pro polis = til forsvar af byen. Propolis består i primært af voks fra træernes knopper og harpiks fra gran og fyr, men den nøjagtige kemiske sammensætning af propolis kan variere, afhængigt af hvor i verden bierne bor, og hvilke planter de har adgang til.

Høstes med omtanke

Bierne indsamler ingredienserne på deres flyveture og forvandler dem senere til propolis, der bruges til tætning af bikuben. For ikke at ødelægge balancen i bikuben høstes kun ca. 80-100 gram propolis pr. bisamfund og sæson. Og for at sikre at vi får et godt produkt, indsamles Forevers propolis med specialudviklede indsamlingsredskaber.

Et kosttilskud med gamle aner

Lige siden tidernes begyndelse har mennesker i forskellige kulturer overalt i verden benyttet propolis direkte fra bikuben. I dag er det lidt nemmere: en tablet Forever Bee Propolis™ giver dig hele 500 mg propolis. Alle vores produkter fra bierne er utrolig populære, værdsat af mennesker verden over gennem mange år. Vi anvender kun den fineste råvare, og du kan være sikker på, at Forever Bee Propolis™ er behandlet med allerstørste omhu, hele vejen fra bikuben til det færdige produkt.

Volume: 60 tabletter