Aloe Jojoba Conditioner

DKK 204,00

Aloe Jojoba Conditioner

En skøn let balsam, der gør dit hår blødt, glansfuldt og fyldigere. Tynger ikke håret men gør det nemt at style.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Kategori:

Beskrivelse

Til et fyldigere og mere glansfuldt hår

Formlen i Aloe-Jojoba Conditioner er kraftfuld og samtidig skånsom. Håret bliver blødt, glansfuldt og let at sætte. Passer perfekt sammen med Aloe-Jojoba Shampoo.

Til hvem?

Aloe-Jojoba Conditioner passer til alle hårtyper. En let formel, der plejer håret uden at tynge det ned og giver et fyldigt og frisk resultat. Samme forfriskende tropiske duft med toner af stjernefrugt og melon som Aloe-Jojoba Shampoo gør den populær blandt både kvinder og mænd.

Smukt hår starter med hovedbunden

Mange hårproblemer udspringer af en tør, skællende eller kløende hovedbund. Hovedbunden er hud, og huden skal have fugt for at trives. Det er derfor vigtigt at anvende gode hårprodukter. Aloe-Jojoba Conditioner indeholder milde men effektive ingredienser, der plejer både håret og hovedbunden.

En plejende holdopstilling

Aloe vera og jojoba er en gennemtestet kombination, der plejer både huden og håret og desuden er både fugtbevarende og blødgørende. Arganolie styrker, fugter og blødgør håret, og hybenolie styrker håret og plejer hovedbunden. Indeholder desuden C-vitamin, der hjælper med at bevare pH-balancen. Sammen arbejder disse kraftfulde ingredienser for at understøtte et sundt hår og holde det fugtet og blødt.

Det perfekte resultat

Resultatet er en balsam, der er kraftfuld nok til at gøre dit hår blødere, mere glansfuldt og fyldigere uden at tynge det ned. Aloe-Jojoba Conditioner er velegnet til hele familien og så mild, at den kan bruges hver dag.

Aloe-Jojoba Conditioner fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Volume: 296 ml