Aloe Cooling Lotion

kr. 145,00

Aloe cooling Lotion

Til din krop og muskler både før og efter motion. Aloe Vera, mentol og eukalyptus giver en opfriskende og samtidig beroligende fornemmelse. Perfekt efter en lang dag eller efter hård træning. Påfør rigeligt på udsatte områder som nakke, skuldre, ryg og ben ved behov. Kan også anvendes i forbindelse med fysisk aktivitet. Køler hurtigt uden at fedte.

* Bemærk ved klik på KØB HER viderestilles du til min ForeverLiving webshop.

Beskrivelse

Aloe Cooling Lotion

Opfriskende og beroligende
Aloe Cooling Lotion er din bedste ven efter en lang dag eller efter hård træning. Eller når som helst, du bare har behov for at slappe af og give din krop lidt restitution. Den lette formel giver en øjeblikkelig kølende fornemmelse, der både virker opfriskende og beroligende.

Til hvem?
Aloe Cooling Lotion er velegnet til alle, der ønsker at trykke på pauseknappen for et øjeblik og give kroppen et tiltrængt hvil. Perfekt til alle, der enten træner meget, har et meget stillesiddende arbejde eller er udsat for andre fysiske belastninger i løbet af dagen.

Du får:
• kølende lotion med mentol og eukalyptus
• Aloe vera af høj kvalitet fra indergelé
• kraftfuld, opfriskende fornemmelse
• hurtigtabsorberende formel, der ikke fedter

Kølende indhold
Aloe Cooling Lotion indeholder blandt andet mentol og eukalyptusolie, der giver en kølende fornemmelse, stimulerende kamfer og den naturlige antioxidant rosmarinekstrakt. Indeholder også MSM (methylsulfonylmethan), en organisk svovlforbindelse, der findes naturligt i kroppens celler og i naturen.

Aloe cooling lotion som førstehjælp
Hav altid Aloe Cooling Lotion i sportstasken, lige ved hånden på natbordet og med i tasken på arbejdet. Aloe Cooling Lotion er altid klar til at give dig en opfriskende og afslappende køling og ro.